Trimetal MAGNACRYL Prestige Mat 2,5L Wit

Adviesprijs€ 89,95
-36%
€ 57,13
(1 l = € 22,85)
incl. btw, excl. levering
Productgegevensblad
Op voorraad
Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

Op zoek naar een matte muurverf van hoogwaardige kwaliteit? De Trimetal Magnacryl Prestige Mat is een zeer hoogwaardige, goed dekkende, schrobvaste en matte muurverf voor binnen. Hierdoor maken zowel professionals als ervaren doe-het-zelvers er graag gebruik van. De Magnacryl Prestige Mat is uitstekend geschikt voor ruimtes waar hoge esthetische eisen worden gesteld. Daarnaast is de Trimetal Magnacryl Prestige Mat een spanningsarme muurverf met een goede elasticiteit waardoor er geringe kans is op scheurvorming op acrylaatkit. De matte muurverf laat zich makkelijk verwerken en is vervolgens goed schrobvast. Dat maakt het eenvoudig om de wand schoon te maken als daar een vlek op ontstaat.


De Trimetal Magnacryl Prestige Mat is een schrobvaste en matte muurverf, die weinig op zal glanzen op het moment dat je die schoonmaakt. Deze binnenmuurverf is schrobklasse 1 gecertificeerd, wat betekent dat je het zonder problemen kunt schoonmaken. Geen glimmende plekken meer na het schrobben, want deze verf blijft mooi mat, zelfs na een grondige schoonmaakbeurt. Ideaal voor drukke plekken in huis waar het leven sporen achterlaat. Met Magnacryl Prestige Mat blijven je muren er strak en verzorgd uitzien, hoe vaak je ook poetst. Je zorgt voor een mooi mat, strak en duurzaam resultaat, zodat je daar jaren veel plezier van hebt.


Tip: de Trimetal Magnacryl Prestige Mat verf is speciaal geschikt om het doorbloeden van in water oplosbare vlekken te voorkomen. Dat betekent dat de muur er zo netjes mogelijk uit blijft zien, ook in een huis waar ‘geleefd' wordt.


  • Weinig opglanzende muurverf
  • Schrobvast
  • Mat
  • Watergedragen product
  • Isolerend vermogen
  • Geschikt voor: binnen
  • Ondergrond: Stuc- en (sier)pleisterwerk / Metselwerk / Beton
  • Verwerkingstemperatuur: 10 tot 30 °C
  • Stofdroog na 60 minuten
  • Overschilderbaar na 6 uurMet Trimetal Magnacryl Prestige Mat schilder je ongeveer één laag van 10 - 12 m² per liter. Onderstaand ons advies om het voordeligst een bepaald oppervlak te schilderen. Let op dat dit een richtlijn is en kan verschillen per type oppervlak dat je gaat schilderen.

Twijfel je aan de te bestellen hoeveelheid? Bestel in dat geval minder dan de afgegeven hoeveelheid. Bijbestellen kan altijd. Te veel bestelde verf op kleur kan niet worden geretourneerd.

0 tot 30 m² (1 x 2.5 liter)
30 tot 60 m² (2 x 2.5 liter)
60 tot 90 m² (3 x 2.5 liter)
90 tot 120 m² (1 x 10 liter)
120 tot 150 m² (1 x 10 en 1 x 2.5 liter)


Veiligheid

Geen signaalwoord

H412 - Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

P101 - Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.


Algemeen

P102 - Buiten het bereik van kinderen houden.


Preventie

P262 - Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden.


Reactie

P312 - Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen.


Verwijdering

P501 - Inhoud en verpakking afvoeren in overeenstemming met lokale, regionale, nationale of internationale regelgeving.