Beste Kwaliteit Schilderwerken

Op deze pagina laten we graag zien waar Beste Kwaliteit Schilderwerken voor staat! We zijn trots op ons vakmanschap en willen u graag een glimp geven van het prachtige schilderwerk dat we hebben uitgevoerd. Elk project is voor ons een kans om creativiteit te tonen en de schoonheid van ruimtes te versterken.

Ons stappenplan

1) Schoonmaken / ontvetten

2) Losse delen verwijderen

3) Schuren

4) Eerste grondlaag aanbrengen

5) Plamuren

6) Alles geheel nieuw kitten

7) Tweede grondlaag aanbrengen

8) Geheel aflakken.

2 jaar garantie!

Waarom bieden wij een garantie van 2 jaar als we gewoon goed werk leveren? Omdat we, net als u, mensen zijn en we begrijpen dat fouten soms kunnen gebeuren. Als er iets misgaat, kunt u erop vertrouwen dat wij terugkomen om het probleem op te lossen. Onze 2-jarige garantie is een teken van ons vertrouwen in de kwaliteit van ons werk. We streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen en we zijn er bijna zeker van dat wij uitzonderlijk werk leveren voor u.

Benieuwd naar uitgevoerde projecten?

U kunt enkele voorbeelden bekijken in de galerij onderaan deze pagina. Zo hopen wij u een duidelijk beeld te kunnen geven van de diensten die wij leveren en de kwaliteit van het schilderwerk te laten zien. Wij houden van transparantie en staan zo uiteraard ook zeker open voor vragen. U kunt het contact formulier natuurlijk ook gebruiken voor overige vragen. Wij proberen altijd zo spoedig mogelijk met een antwoord te komen.

Onze visie

Onze visie is om Nederland niet alleen kleurrijker en mooier te maken, maar ook om meer banen te creëren en iedereen de kans te geven dit prachtige vak te leren. We streven naar inclusiviteit, duurzaamheid en het bevorderen van een bloeiende schilders gemeenschap die innovatie omarmt. Samen willen we een blijvende positieve impact creëren, waarbij we zowel de leefomgeving als de levens van mensen verrijken met de kunst van het schilderen.

Vraag hier een offerte aan

Vermeld de volgende gegevens bij het versturen van een bericht: Naam, telefoonnummer of e-mail en uw adres.

 

Contact

+31 6 10 85 73 66

bestekwaliteitschilderwerken@hotmail.com

Of stuur ons een berichtje op één van onze social media platforms!