Reparaties & Restauraties

Wij zorgen voor uw houtwerk! Of het nu reparatie of onderhoud nodig heeft, ons deskundige team bij Beste Kwaliteit Schilderwerken staat voor u klaar.

Houtrot wordt vaak ontdekt tijdens het schuren en krabben. Als we het constateren, verwijderen we direct al het hout dat aan het rotten is. Dit doen wij door het weg te frezen. Vervolgens bespreken we samen met u of we het gaan opvullen of een geheel nieuw stuk zullen vervangen.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en laat uw houten oppervlakken weer stralen!

Hoe lang duurt een klus gemiddeld?

Gelukkig zijn de meeste reparatieklussen binnen een dag of twee klaar, als alles meezit. Dien uw gehele huis aan onderhoud toe is, kan het uiteraard langer duren. Onafhankelijk van hoeveel er gerepareerd of gerestaureerd moet worden, we zorgen altijd voor een efficiënte en kwaliteitsvolle uitvoering!

Vervangen of plamuren?

Bij kleinere gaten of matig rot kunnen we voordelig plamuren met een epoxy systeem, zoals Repair Care Dry Flex met een droogtijd van 16 uur. Zodra wij opmerken dat er vervanging nodig is, verwijderen we het nauwkeurig en meten ook alles zorgvuldig op. Door deze werkwijze kunnen wij nauwkeurig werken en een uitstekend eindresultaat bereiken.

Vraag hier een offerte aan

Vermeld de volgende gegevens bij het versturen van een bericht: Naam, telefoonnummer of e-mail en uw adres.

Contact

+31 6 10 85 73 66

bestekwaliteitschilderwerken@hotmail.com

Of stuur ons een berichtje op één van onze social media platforms!