Glaszetten

Ontdek alles over het zetten, vervangen en repareren van ramen bij Beste Kwaliteit Schilderwerken op deze pagina!

Werkwijze

Het verwijderen van het raam moet voorzichtig gebeuren om glasscherven te vermijden. Na het verwijderen van het oude glas, schuren we de binnenkant netjes op en brengen we snel drogende grondverf aan.

Zodra alles strak is, plaatsen we het nieuwe raam met nieuwe glaslatten. Houd er rekening mee dat we automatisch het hele raam zullen schilderen voor een perfecte afwerking!

Ons aanbod

Wij begrijpen dat het prijzig kan zijn, ook omdat er vaak een nieuw raamkozijn vereist is, wat extra kosten met zich meebrengt. Om u te helpen bieden wij bij Beste Kwaliteit Schilderwerken ook kozijnen, dakkapellen en andere houten delen en planken, zodat het voor u als consument betaalbaar blijft.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop! Het is niet alleen essentieel voor ons als bedrijf, maar ook voor u als klant! Een raam netjes en strak plaatsen gaat veel gemakkelijker wanneer we veilig kunnen werken. Hierbij gebruiken we zo ook stijgers i.v.m. veilig werken.

2 jaar garantie!

We krijgen vaker de vraag: 'Waarom bieden jullie 2 jaar garantie als jullie gewoon goed werk leveren?'

Hoewel we streven naar uitstekende kwaliteit, begrijpen we dat fouten menselijk zijn. Als er onverhoopt iets misgaat, staan we klaar om het probleem op te lossen. Onze 2-jarige garantie kunnen wij geven, omdat wij vertrouwen in de hoogwaardige resultaten die we leveren!

Vraag hier een offerte aan

Vermeld de volgende gegevens bij het versturen van een bericht: Naam, telefoonnummer of e-mail en uw adres.

Contact

+31 6 10 85 73 66

bestekwaliteitschilderwerken@hotmail.com

Of stuur ons een berichtje op één van onze social media platforms!